Apple Pie Spring Roll - Äppelpajrullar

Perfect snack on the go. Yes, on every little adventure we crave apple pie. We make lots of variations of them. These rolls are made of rice paper (!), and when they get into the oven they get crispy and soo good! Recipe in english further down.
 
Perfekt snacks påväg ut. Japp, på varje litet äventyr vi är ute på blir vi sugna på äppelpaj. Vi gör många olika varanter på det. Dessa rullar är gjorda av rispapper (!) Och när de skjutsas in i ugnen blir det härligt krispiga och goda! 
 
 
 
 
Knapriga äppelknyten
 
4 st äppelknyten
4 st rispappersark
1-2 äpplen
En näve valnötter
1 tsk kokosolja
1/2 tsk agavesirap
Kanel och kardemumma
 
Skär äpple i små tärningar. Hacka nötterna grovt. Häll upp varmvatten i en stor skål. Blötlägg försiktigt ett rispappers ark 10-15 sekunder tills att det är mjukt. Lägg upp på en fuktad kökshandduk. Fyll med äppeltärningar och valnötter. Krydda med kanel och kardemumma. Rulla i hop och vik in kanterna. Blanda smält kokosolja och agavesirap och pensla lätt på. Krydda med lite mer kanel. Upprepa med resterande ark och ingredienser. Grädda i ugnen på 175-200 grader i 10-20 minuter tills de har blivit krispiga och fått färg. Ta med ut som matsäck med en kopp thé. 
 
 
 
 
 
Crispy Apple Pie Spring Rolls
 
4 apple pie rolls
4 rice paper 
1-2 apples
a handful walnuts
1 tsp coconut oil
1/2 tsp agave syrup
cinnamon and cardamom
 
 
Cut apple in cubes. Chop the nuts. Put warm water in a big bowl. soak carefully a rice paper 10-15 seconds until it is smooth. Put it on a moist kitchen towel. Fill it with apple cubes, nuts and spice with cardamom. Roll it and fold. Blend melted coconut oil and agave syrup together, brush a little on top of the roll. Sprinkle a little bit more cinnamon on top. Repeat with the rest of the ingredients. Bake on 175-200 degrees celisus for about 10-20 minutes until they are crispy and golden. Take outside as picnic with a cup of thé. 
 
 
 
 
 

Kommentera här: