Raw Burgare

Glatt överasskad av hur sanslöst goda dessa enkla raw burgare blev! Måste testas och upplevas, fräscht, smaskigt och väldigt mättande.

 

 

 RAW BURGARE

 

Recept:

Fyllning :
2 stora Portabellosvampar (lock)
2 nävar glasört
2 nävar bladspenat
2 nävar solrosgroddar
½ avokado

Burgare:
½
  dl pumpafrön
½ dl solroskärnor
½ dl valnötter
1 dl skalade hampafrön
½ dl sesamfrön
½ avokado
några bitar färsk rotselleri
en näve grönkålsblad
½ tsk olivolja
havssalt + peppar

Mixa ihop alla ingredienser till en god gegga. Forma den till två burgare, men spara ca ½ dl av geggan till rödbetsröran.

Rödbetsröra:
1 skalad färsk rödbeta
½ dl av burgar-geggan


Mixa till en röra!

Lägg burgarna på tallrikar på en salladsbädd och fyll med glasört, avokado, spenat, groddar och rödbetsröra, avsluta med portabello-locket på! Här har du nu två enormt goda och rediga raw burgare. NJUT!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: