Krämig Pesto-Makaroniskål
Det är supersmarrigt att blanda ihop pesto och pasta tillsammans i en stor skål och servera med citrusfrukter och hampafrön.
Krämig Bönmakaroniskål
1 pkt bönmakaroner
2 dl grönaärtor
200 gram babyspenat
Några blad grönkål
1 pkt naturell tofu
1 kruka basilika
2 vitlöksklyftor
1-2 sharlottenlökar
1 dl vatten
Salt och peppar.
Stekt Grönkål
apelsinskivor
Hampafrön, citronzest och olivolja till topping
Koka bönmakaronerna enligt anvisning på förpackningen. Mixa ärtor, tofu, basilika, grönkålsblad och babyspenat samt vatten till en krämig sås. Hacka och bryn lök och vitlök. Häll över såsen i pannan och tillsätt därefter makaronerna och blanda om. Skär apelsinskivor och blanda över, stek lite grönkålsblad lätt i panna och toppa tillsammans med hampafrön, citronzest och olivolja!