Krämig Pesto-Makaroniskål

Det är supersmarrigt att blanda ihop pesto och pasta tillsammans i en stor skål och servera med citrusfrukter och hampafrön.

 
 
 

Krämig Bönmakaroniskål

1 pkt bönmakaroner

2 dl grönaärtor

200 gram babyspenat

Några blad grönkål

1 pkt naturell tofu

1 kruka basilika

2 vitlöksklyftor

1-2 sharlottenlökar

1 dl vatten

Salt och peppar.

Stekt Grönkål

apelsinskivor

Hampafrön, citronzest och olivolja till topping

Koka bönmakaronerna enligt anvisning på förpackningen. Mixa ärtor, tofu, basilika, grönkålsblad och babyspenat samt vatten till en krämig sås. Hacka och bryn lök och vitlök. Häll över såsen i pannan och tillsätt därefter makaronerna och blanda om. Skär apelsinskivor och blanda över, stek lite grönkålsblad lätt i panna och toppa tillsammans med hampafrön, citronzest och olivolja!

 

 

 

 

 

 

Kommentera här: