Chokladbark

Supergoda och Superenkla Choklad"bark" av helt naturliga ingredienser. Förvaras i kyl eller frys då de smälter lätt i rumstemperatur. De är goda att äta som det är, eller om man vill pimpa fikat, frukosten eller tårtan! (Som vi gjort på vår "alla hjärtans dag-tårta")
 
 
 
 
Chokladbark:
 
1 dl kallpressad kokosolja (eller kakaosmör)
ca 1 dl rå kakao (eller 50/50 rå och "vanlig", då får den lite starkare smak tycker vi)
1/2 dl agavesirap/lönnsirap

Smält kokosoljan på låg värme i en kastrull eller ett vattenbad. Blanda i kakao och sötning och smak av.
Häll ut på en kall bräda med bakplåtspapper och bred ut jämnt och fint. Strö på toppings och ställ kallt.

toppings:
hampafrön
kokos
hackade mandlar
saffransgranola
frystorkade bär
 
 

Kommentera här: