12e luckan Saffrans- och bovetepudding med granatäpple- Saffron and buckwheat pudding with Pomme Granate

 

 

Saffranspudding med bovete och granatäpple

 

 

 

 

En Liten twist av julgröt, ris ala malta och elkotts tycke. Boveten gör en konsistens vi tycker om, och tillsammans med kokosmjölk är det krämigt och supergott. Saffran är alltid en hit hos oss, och för att fräscha upp lite är granatäpple helt perfekt!

A little twist of christmas porridge, ris à la malta and Elkotts liking. Buckwheat makes a texture we like, and togehter with coconutmilk it´s creamy and delicous. Saffron is always a hit in our house, and to freshen it up pomme granate is just perfect!

 

2 portioner:

3 dl kokt bovete

3 dl fet kokosmjölk

½ g saffran

Zest och juice från ½ apelsin

½-1 tesked agavesirap

 

½ granatäpple

Blanda ihop alltsammans och servera i varvat med granatäppelkärnor. Vi åt de kallt, men tvivlar inte på att de är kalasgott varmt också!

 

 

 

 

Saffron Pudding with Buckwheat and Pomme granate


2 portions:
3 dl cooked buckwheat
3 dl fat coconut milk
½  g saffron
½ orange (juice and a little zest)
½ - 1 tsp agave syrup

½ Pomme Granate

Blend everything and serve in layers with Pomme granate. We served cold but we bet it’s as good warm!

 

 

 

 

 

Kommentera här: