Nyttig Pizza

Pizzabotten gjord av blomkål                                                                                                                      ca 200 gram rå blomkål                                                                                                                                2 st äggvitor                                                                                                                                               1.5 tsk fiberhusk                                                                                                                                           1 msk krossade linfrön                                                                                                                                  Kryddor så som rosmarin, timjan, örtsalt, peppar etc.                                                                                  1. Sätt ugnen på 200 grader. Mixa den råa blomkålen i an matmixer tills den blir grynig, mosig. Ta ut det och pressa lite med hushållspapper så att vätksan går bort litegrann. 2. Blanda ihop allting i en bunke och bred över på en bakplåt med ett oljat eller smort bakplåtspapper på. Tjockleken bör vara ca 0.3 cm tjock eller tunnare. 3. Grädda i ca 20-25 minuter och lägg därefter på valfritt med pålägg och grädda yttligare ungefär 10-15 mintuer i ugnen.                 Vi hade på: lite tomatsoppa (hade ingen tomatpuré eller sås, så man tager vad man haver!) Rödlök,tonfisk, aubergine, champinjoner, blandade salladsblad (rucola, bladspenat typ), smulad fetaost, lite riven parmesan, hackade kalamataoliver, hackade soltorkade tomater, basilka, provencailska kryddor, rosmarin. Bilder i förra inlägget! (Det är något konstigt med blogg.se så därför ser inlägget ut som det gör...)